Kosár     
    0 Ft     

 

HIDVEGI.
Az egészség építőkövei.

Élvonalbeli minőség. Magas hatóanyag-tartalom.
OÉTI zöld pipa.

A HIDVEGI márkanév mögött jól megtervezett, kiváló minőségű étrend-kiegészítők rendszere áll. A termékek ár-érték aránya kiváló, minőségük élvonalbeli. Valamennyi termék közvetlenül a gyártótól jut el a fogyasztóig, hogy a termékek ára tartósan alacsony lehessen. A Hidvégi-féle étrend-kiegészítőket úgy fejlesztették ki, hogy azok eredeményesen kombinálhatóak legyenek a fermentált búzacsíra-kivonatot tartalmazó Avemar termékekkel, de önállóan is szedhetőek legyenek egészségmegőrzés céljából.


Újdonság: Kurkuma-AW
A Hidvégi-féle Kurkuma-AW napi 200 mg kurkuminnal, 20 mg ashwagadha kivonattal, és 10 mg gyömbér kivonattal.

D3-vitamin
A Hidvégi-féle D3-vitamin tabletta étrend-kiegészítő napi adagja 1500 IU D3-vitamint tartalmaz (a D-vitamin egyik formája a kolekalciferol, amelyet D3-vitaminnak is neveznek), amely a magyar orvostársadalom szakmai ajánlásának megfelelő mennyiségű D-vitamint tartalmaz. Egy tabletta a jelenleg felnőttek számára ajánlott napi beviteli érték, azaz az RDA 750%-át tartalmazza. A tabletta fogyasztói ára az egyik legkedvezőbb a piacon.

C-vitamin
A Hidvégi-féle C-vitamin tabletta étrend-kiegészítő napi adagja 500 mg C-vitamint tartalmaz kiegészítve 12,5 mg csipkebogyó kivonattal és 12,5 citrus bioflavonoidokkal. Egy tabletta a jelenleg felnőttek számára ajánlott napi beviteli érték, azaz az RDA 625%-át tartalmazza. A tabletta fogyasztói ára az egyik legkedvezőbb a piacon.

Novozyme
A Hidvégi-féle Novozyme kapszula étrend-kiegészítő napi adagja 60 mg Q10 koenzimet tartalmaz kiegészítve 5 mg Q1 koenzimmel. A kapszula fogyasztói ára az egyik legkedvezőbb a piacon.

Máriatövis
A Hidvégi-féle Máriatövis termés (Silybum Marianum (L.) Gaertn.) étrend-kiegészítő egy teljesen természetes termék, amely ellenőrzött, európai ökológiai gazdaságból származik, igen magas szilimarin-tartalommal rendelkezik és biztonságosan fogyasztható. A Máriatövis (Silybum Marianum (L.) Gaertn.) hozzájárulhat a máj és az epe megfelelő működéséhez. A Hidvégi-féle Máriatövis termés napi adagja 210 mg szilimarint tartalmaz, amely az étrend-kiegészítőkben alkalmazható napi terápiás dózis felső határa. Ráadásul a Hidvégi-féle Máriatövis termés nem kivonat formájában, hanem a teljes máriatövis termés formájában tartalmazza a szilimarint. Ez az ökológiai termesztésű Máriatövis termés dara a benne található nagy mennyiségű flavonolignánnak köszönhetően hozzájárulhat a májsejtek regenerációjához és segíthet fenntartani a máj méregtelenítő képességét. A természetes Máriatövis termés dara telítetlen zsírokban és E vitaminban gazdag, így hozzájárulhat a sejtek védelméhez, az egészséges anyagcsere fenntartásához és az egészséges koleszterintszint megőrzéséhez.

 

A HIDVEGI termékek forgalmazója a Hatóanyag-Szakértő Kft.

 


Fontos figyelmeztetés: a Hidvégi Máté weboldalon forgalmazott termékek nem gyógyszerek, azaz ezek a termékek a hazai jogszabályok értelmében nem rendelkeznek hivatalosan betegséget gyógyító vagy megelőző hatással. Az élelmiszerek, étrend-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fogyasztása nem helyettesíthetik, hanem kiegészíthetik a hagyományos orvosi (például: onkológiai) kezeléseket.