Kosár     
    0 Ft     

 

Fermentált búzacsíra-kivonat.
Magasra teszi a mércét.

Díjnyertes, aktív összetevő. Rangos tudományos publikációk. Toronymagasságban az életminőség.

A jó hír gyorsan terjed. A fermentált búzacsíra-kivonat segítségével könnyebb legyőzni a betegséget. Ráadásul a daganatos betegek mindennapjainak egyik legnépszerűbb kiegészítője most több termékváltozatban is elérhető. Miközben egyre népszerűbb az egészséges emberek körében, a kivonat küldetése változatlan: segítséget adni mindazok számára, akiknek az életét megérintette a rák.

Az egészségmegőrzők etalonja.

Sok egészségmegőrző termék szeretné, ha egyszerre lenne biztonságos, természetes és hatékony – amihez orvosok is jó szívvel adják a nevüket. A természetes fermentált búzacsíra-kivonat mindezt elmondhatja magáról, sőt még ennél többet is. Támaszkodhat rá a bajban, és akkor is szedheti, ha egészéges. Az egészségmegőrzők etalonja: nem gyógyszer, de több egy egyszerű tápláléknál.

Mikrogranulátum. 15 éve a daganatos betegekért.

Az Avemar Pulvis mikrogranulátum a fermentált búzacsíra-kivonat első generációja. Az Avemar Pulvis mikrogranulátumot tartalmazó Avemar termék 1998-tól vásárolható meg a gyógyszertárakban, 2002-ben került tápszerként törzskönyvezésre, majd 2005 óta mint speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer daganatos betegeknek szerepel az OÉTI nyilvántartásában. Az új Avemar italport, az Avemar Pulvis mikrogranulátumot tartalmazó tasakos Avemar tápszert és az Avemar filmtablettát Magyarországon gyártják Hidvégi Máté előírásai alapján.

Liofilizátum. Az eddigi legkorszerűbb termékváltozat.

Az Avemar Liofilizátum (Oncomar) a fermentált búzacsíra-kivonat legújabb generációja. Az eredmény magáért beszél: a fagyasztással előállított kivonat (liofilizátum) koncentráltabb, nem tartalmaz adalék- és vivőanyagokat, gyorsan oldódik és könnyen felszívódik a szervezetben. A kíméletes ipari technológiának köszönhetően az aktivitás terén is kimagaslót nyújt. Az Avemar Liofilizátumot (Oncomar) tartalmazó tasakos tápszert Hidvégi Máté előírásai alapján gyártják.

Könnyen hozzáférhető termékváltozatok.

Az eredeti, dr. Hidvégi Máté nevével fémjelzett fermentált búzacsíra-kivonat négyféle termékváltozatban kapható: 

•    Avemar liofilizátum (Oncomar) tápszer: jóízű, tasakos italpor, amelyet vízben feloldva kell elfogyasztani.
•    Avemar italpor: jóízű, könnyen oldódó, tasakos italpor steviával és kedvező hatású élelmi rostokkal.
•    Avemar tápszer: jóízű, tasakos italpor, amelyet vízben feloldva kell elfogyasztani. 
•    Avemar filmtabletta: a hagyományos Avemar pulvis könnyen lenyelhető filmtabletta formában.
Valamennyi termékváltozat gyártója a Biropharma Első Magyar Biotechnológiai Kft.

Az onkológiai kezelések egyik legnépszerűbb kiegészítője.
És az egyik legmegalapozottabb is.

A fermentált búzacsíra-kivonat tudományos megalapozottsága világszerte elismert. Száznál is több azoknak a tudományos vizsgálatoknak a száma, amelyeket az elmúlt évtizedben a vízben oldott kivonattal végeztek. A kutatási program eredményeit nemzetközileg elismert tudományos folyóiratokban megjelent közlemények tartalmazzák bárki számára visszakereshető és ellenőrizhető módon. 

Jó tudomány. A kivonat megkülönböztető ismérve.

Hidvégi Máté találmányát saját ereje tette ismertté: aktív összetevőjéről tudományos vizsgálatok igazolják a hatékonyságot. A kivonat fokozza a gyógyszerek eredményességét, ezért kihozza a kezelésekből a maximumot. Elzárja a daganatsejtek energiaellátását, miközben az egészséges sejtek működését nem befolyásolja. A daganatba juttatja a rákellenes immunsejteket. Helyreállítja a megsérült immunrendszer működését: erősíti azt, vagy túlműködését az egészséges szintre csökkenti. És még mellékhatása sincs.

Életkedv és erőnlét. Egy szóban: életminőség.

A fermentált búzacsíra-kivonat klinikailag bizonyítottan javítja a daganatos betegek életminőségét: javítja a fizikai teljesítőképességet, enyhíti vagy megszünteti a fáradékonyságot és fájdalmat. Megszünteti az étvágytalanságot és akadályozza a lesoványodást, így segít megakadályozni, hogy a betegség Önt legyengítse. Enyhíti a kemoterápiás kezelések mellékhatásait, így a kezeléseknek Ön annál több erőtartalékkal vághat neki. A kezelések rendkívüli megterhelést jelenthetnek a szervezet számára, ráadásul sok múlhat a két kezelés között eltelt időn is – a kivonatra ezért is szüksége lehet. A fermentált búzacsíra-kivonat segít folyamatosan javítani a közérzetet, a hangulatot és az általános egészségi állapotot. A lényeg: a kivonat segítségével könnyebb legyőzni a betegséget.
Az eredeti, Hidvégi Máté nevével fémjelzett fermentált búzacsíra-kivonat kiegészíti a klinikai onkológiai kezeléseket, azaz a műtéti eljárást, a sugárkezelést, a gyógyszeres kezeléseket és a kemoterápiát. Valamennyi termékváltozat minden daganatos beteg részére ajánlott, a betegség minden stádiumában és minden ráktípus esetén.

Egy igaz történet.

Hidvégi Máté családja Magyarország egyik leghíresebb gyógyszerész dinasztiáját tudja maga mögött. Anyai nagyapja, Dávid Lajos volt a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerészeti Kar egyik alapítója, később dékánja. Ezen az egyetemen fedezte fel a C-vitamint a Nobel-díjas tudós Szent-Györgyi Albert. Amikor Szent-Györgyi Magyarországra látogatott a hetvenes években, egy interjút adott a Délmagyarország c. újságnak, ahol a szegedi évekről kérdezték és Dávid Lajos professzort a “legjobb barátjának” nevezte.

Szent-Györgyi Albert volt az a tudós, aki a maga teljességében volt képes egy rák-elméletet megalkotni. Ennek az elméletnek egyik szereplője a C-vitamin, a másik pedig az ú.n. metoxi-helyettesített benzokinonok vegyületcsaládja, amely kémiailag komplex formában (glikozidos kötésben) megtalálható a búzamag csíra részében. Hidvégi Máté célja az volt, hogy kifejlesszen egy olyan rákellenes szert, amely ezen benzokinonokat szabad formában fogja tartalmazni. Mivel ezek az anyagok megalálhatók a búzacsírában, amely a lisztgyártás mellékterméke és ezért nagy mennyiségben és olcsón hozzáférhető, a búzacsírát használta nyersnyagként. Biokémiai módszerrel vonta ki a benzokinonokat a búzacsírából, azért, hogy enzimes (fermentációs) technológiával elbontsa azokat a kémiai kötéseket, amelyek ezeket a molekulákat a csíra mátrixhoz kötik. Amikor Hidvégi Máté e tervvel elkészült, Szent-Györgyi Albert már nem élt...

Biropharma. A minőség mindenek felett.

Az eredeti, Hidvégi Máté előírásai szerint előállított termékek a gyártója, a Biropharma Kft. ISO:9001 szerinti minőségirányítási rendszere már 2000 márciusa óta folyamatosan tanúsított. 2012 márciusában az SGS (a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete) az esedékes megújító audit eredményeképpen újabb 3 évre tanúsította, hogy a Biropharma Kft. minőségirányítási rendszere gyártási, minőségellenőrzési folyamatai maradéktalanul megfelelnek a nemzetközi ISO 9001: 2008 szabvány követelményeinek.

A Biropharma Kft. rendelkezik az Országos Gyógyszerészeti Intézet által jóváhagyott GMP minősítéssel, gyógynövény-kivonatokra és oldat gyógyszerformákra vonatkozó gyógyszergyártási engedéllyel, az ISO 9001:2000 szerinti nemzetközi tanúsítvánnyal, továbbá alkalmazza a HCCP rendszer előírásait is.

„Ave Maria"...

A fermentált búzacsíra-kivonatnak hatóanyagként és terméknévként is a legismertebb neve az Avemar, amely az „Üdvözlégy, Mária!” katolikus imádság latin nyelvű kezdetéből (Ave Maria) tevődik össze. A nevet a feltaláló, Hidvégi Máté megálmodta. Meggyőződése szerint a búzacsíra-kivonat gyógyhatásának felfedezésével Isten anyja tett bizonyságot számára arról, hogy az életét ezúton érdemes mások gyógyításának szolgálatára szentelni. Az Oncomar az Avemar és az onkológia szavak összetételéből jött létre.

Termékként a fermentált-búzacsírakivonat az alábbi márkaneveken van forgalomban: Avemar, Oncomar, AvéULTRA, AWGE, Xaventin.

Hidvégi Máté katolikusként elkötelezett támogatója a zsidók és keresztények közti párbeszédnek. A honlapon megjelenő madár embléma – a 2006-ban boldoggá avatott vértanú apáca – Salkaházi Sára medálján lévő Szentlélek-szimbólum. Salkaházi Sára a Szociális Testvérek Társaságának nővére volt, aki a második világháború alatt életét adta azért, hogy zsidó honfitársait bújtassa és mentse. Boldog Salkaházi Sára élete példa mindenki előtt, aki az emberiséget szolgálja.