Kosár     
    0 Ft     

Amerikai Kutatási Program


 

Az elmúlt másfél évtized során dr. Hidvégi Máté bebizonyította, hogy természetes alapú találmányai és innovációi emberek százezrei számára képesek megteremteni egy jobb élet lehetőségét. Úttörő gondolkodásmódja meghatározó befolyást gyakorolt a daganatos betegségek kiegészítő kezelésére. A Hidvégi Máté nevéhez fűződő kivonat a világon egyedülálló olyan természetes anyag, amely több mint 100 vizsgálat tárgyát képezte és amellyel kapcsolatban több mint 30 lektorált orvosi folyóiratban jelent meg tudományos publikáció: in vitro és in vivo kutatásoktól a humán klinikai vizsgálatokig. Az eredmények olyan nagyfokú hatékonyságot mutatnak, hogy nehéz elhinni, hogy egy teljesen természetes és biztonságos anyagról van szó. A Nobel-díjas James Watson közreműködésével az elmúlt években a kutatások központja az Egyesült Államok egyik vezető kutató-intézménye lett.

Új rákgyógyászati anyagok meghatározása

Szent-Györgyi Albert, a C-vitamin Nobel-díjas felfedezője, életének utolsó éveiben a rák ellenszerét kutatta, és érdeklődni kezdett a búzacsírában található kinonok iránt. A témát dr. Hidvégi Máté és munkatársai folytatták Budapesten, akik az American Biosciences Inc.-el közösen kifejlesztettek egy anyagot. Ezt a terméket Európában és az Egyesült Államokban forgalmazzák mint gyógyászati tápszert (Oncomar), amely rákellenes és áttétképződést gáltló tulajdonságokkal rendelkezik.
"Az intézetünkkel való együttműködés keretében, amely magában foglalja Hidvégi Mátét és kollégáit, Bencze Gyulát, Kéri Györgyöt és Örfi Lászlót, közös kutatómunkába kezdtünk, hogy azonosítsuk és jellemezzük a kivonat aktív összetevőit." (Forrás: 2009. évi jelentés*)

Új szabadalmi bejelentés

International Application No.: PCT/US2011/001314
Title: ANTICANCER AND IMMUNOMODULATING MOLECULES AND FRACTIONS CONTAINING SAID MOLECULES
Abstract: Biologically active substances and fractions of wheat germ ferment/ fermented wheat germ extract (FWGE), including formulation A250, the processes for their production, the pharmaceutical preparations containing them, and their uses.
Inventors: HIDVEGI, Mate; BENCZE, Gyula; KERI, Gyorgy; ORFI, Laszlo et al.*


* A kutató intézménnyel kötött megállapodásunk értemében az intézmény nevét és az amerikai kutatók személyét nem tehetjük közzé.